Braadpan

Pannenberg.nl | Braadpan / Sudderpan

Een braadpan is een pan die de warmte vasthoudt om lekker lang in te kunnen sudderen. Daarom wordt het ook wel een sudderpan genoemd. Braadpannen zijn normaal gesproken diep en wijd en hebben een dikke bodem om de warmte goed over de braadoppervlakte te kunnen verdelen.
Vroeger sudderde men in braadpannen van gietijzer maar omdat dit vaak te zwaar gevonden wordt zijn veel mensen overgegaan op het braden in een braadpan van roestvrijstaal, met antiaanbaklaag of keramische laag.
De roestvrijstalen braadpan wordt steeds bekender. Het voordeel is dat de roestvrijstalen braadpan net zo lekker suddert als een gietijzeren braadpan, mits van een goede bodem voorzien. Bovendien kan de roestvrijstalen braadpan ook in de vaatwasser worden gereinigd wat voor gietijzer en emaille zeker niet aan te bevelen is.
De braadpannen / hapjespannen met antiaanbaklaag zijn te gebruiken met weinig boter/vet/olie. Vaak maakt men hierin vlees klaar wat sneller gaar is zodat er niet uren gesudderd hoeft te worden in de antiaanbaklagen of keramische lagen. Dit voor het behoud van de braadpan.

per pagina
  • Braadpan / kookpan 20 cm met zwarte keramische laag
    Braadpan / kookpan 20 cm met zwarte keramische laag
    € 39,95
  • Braadpan / kookpan 24 cm met zwarte keramische laag
    Braadpan / kookpan 24 cm met zwarte keramische laag
    € 44,95
  • Braadpan / kookpan 28 cm met zwarte keramische laag
    Braadpan / kookpan 28 cm met zwarte keramische laag
    € 49,00
per pagina

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
iDEAL
© 2014 - 2019 Pannenberg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel