Braadpan

Pannenberg.nl | Braadpan / Sudderpan

Een braadpan is een pan die de warmte vasthoudt om lekker lang in te kunnen sudderen. Daarom wordt het ook wel een sudderpan genoemd. Braadpannen zijn normaal gesproken diep en wijd en hebben een dikke bodem om de warmte goed over de braadoppervlakte te kunnen verdelen.
Vroeger sudderde men in braadpannen van gietijzer maar omdat dit vaak te zwaar gevonden wordt zijn veel mensen overgegaan op het braden in een braadpan van roestvrijstaal, met antiaanbaklaag of keramische laag.
De roestvrijstalen braadpan wordt steeds bekender. Het voordeel is dat de roestvrijstalen braadpan net zo lekker suddert als een gietijzeren braadpan, mits van een goede bodem voorzien. Bovendien kan de roestvrijstalen braadpan ook in de vaatwasser worden gereinigd wat voor gietijzer en emaille zeker niet aan te bevelen is.
De braadpannen / hapjespannen met antiaanbaklaag zijn te gebruiken met weinig boter/vet/olie. Vaak maakt men hierin vlees klaar wat sneller gaar is zodat er niet uren gesudderd hoeft te worden in de antiaanbaklagen of keramische lagen. Dit voor het behoud van de braadpan.

Sorteer op
 • -42%

  Braadpan Braet 26 cm
  Braadpan Braet 26 cm

  Braadpan Braet 26 cm met 2 greepjes voorzien van gladde groene buitenkant, hierdoor eenvoudig schoon te maken.
  Geschikt voor gas, elektra en keramisch.
  Deksel 26 cm is los leverbaar, zie rubriek Deksels.

  € 30,00 € 17,50
 • -25%

  Gietijzeren braadpan 22 cm
  Gietijzeren braadpan 22 cm

  Zware kwaliteit gietijzeren braadpan 22 cm met geëmailleerde binnenkant uit één stuk gegoten en met glad afgewerkte bodem en een rvs knop.
  Geschikt voor gas, elektra, keramisch en inductie.
  Merk: Haute Cuisine
  Ook geschikt voor…

  € 79,95 € 59,95
 • -22%

  Gietijzeren braadpan 26 cm
  Gietijzeren braadpan 26 cm

  Zware kwaliteit gietijzeren braadpan 26 cm met geëmailleerde binnenkant uit één stuk gegoten en met glad afgewerkte bodem en een rvs knop.
  Geschikt voor gas, elektra, keramisch en inductie.
  Merk: Haute Cuisine
  Ook geschikt voor…

  € 89,95 € 69,95
 • Gietijzeren braadpan 20 cm Strasbourg
  Gietijzeren braadpan 20 cm Strasbourg

  Gietijzeren braadpan 20 cm met geëmailleerde binnenkant uit één stuk gegoten en met glad afgewerkte bodem. De deksel is voorzien van een druppelsysteem hierdoor blijft de vocht in de pan. Door de rvs knop is de pan met deksel…

  € 74,95
 • Gietijzeren braadpan 24 cm Strasbourg
  Gietijzeren braadpan 24 cm Strasbourg

  Gietijzeren braadpan 24 cm met geëmailleerde binnenkant uit één stuk gegoten en met glad afgewerkte bodem. De deksel is voorzien van een druppelsysteem hierdoor blijft de vocht in de pan. Door de rvs knop is de pan met deksel…

  € 89,95
 • Gietijzeren braadpan 28 cm Strasbourg
  Gietijzeren braadpan 28 cm Strasbourg

  Gietijzeren braadpan 28 cm met geëmailleerde binnenkant uit één stuk gegoten en met glad afgewerkte bodem. De deksel is voorzien van een druppelsysteem hierdoor blijft de vocht in de pan. Door de rvs knop is de pan met deksel…

  € 110,00
 • Gietijzeren braadpan 32 cm Strasbourg
  Gietijzeren braadpan 32 cm Strasbourg

  Gietijzeren braadpan 32 cm (laag model) met geëmailleerde binnenkant uit één stuk gegoten en met glad afgewerkte bodem. De deksel is voorzien van een druppelsysteem hierdoor blijft de vocht in de pan. Door de rvs knop is de pan…

  € 120,00
 • Braadpan / kookpan 20 cm met antikleeflaag
  Braadpan / kookpan 20 cm met antikleeflaag

  Braadpan / kookpan 20 cm gemaakt van gietaluminium met antikleeflaag en voorzien van glasdeksel. Glasdeksel mag met knop in de oven tot 160 graden. Geschikt voor bakken, braden en eventueel koken van uw gerechten.
  Geschikt voor…

  € 44,95
 • Braadpan / kookpan 24 cm met antikleeflaag
  Braadpan / kookpan 24 cm met antikleeflaag

  Braadpan / kookpan 24 cm gemaakt van gietaluminium met antikleeflaag en voorzien van glasdeksel. Glasdeksel mag met knop in de oven tot 160 graden. Geschikt voor bakken, braden en eventueel koken van uw gerechten.
  Geschikt voor…

  € 54,95
 • Braadpan / kookpan 28 cm met antikleeflaag
  Braadpan / kookpan 28 cm met antikleeflaag

  Braadpan / kookpan 28 cm gemaakt van gietaluminium met antikleeflaag en voorzien van glasdeksel. Glasdeksel mag met knop in de oven tot 160 graden. Geschikt voor bakken, braden en eventueel koken van uw gerechten.
  Geschikt voor…

  € 64,95
 • Braadpan rvs 24 cm Paris
  Braadpan rvs 24 cm Paris

  Braadpan 24 cm rvs met 7 mm sandwich bodem en voorzien van een glasdeksel met ontluchtinggat. Ideaal voor het bakken en braden op zeer hoge temperaturen.
  Geschikt voor gas, elektra, keramisch en inductie.
  Ook geschikt voor gebruik…

  € 49,95
 • Braadpan rvs 30 cm
  Braadpan rvs 30 cm

  Grote rvs braadpan 30 cm met 7 mm sandwich bodem van het merk Haute Cuisine.
  Ideaal voor het bakken en braden op zeer hoge temperaturen.
  Geschikt voor gas, elektra, keramisch en inductie. Inhoud ong. 7 liter
  Ook geschikt voor…

© 2014 - 2023 Pannenberg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel