Koekenpan
Pannenberg.nl | Koekenpannen
Een goede koekenpan is belangrijk in elke keuken want goed gereedschap is het halve werk. Maar wat maakt een koekenpan tot een goede koekenpan? Dit hangt af van de eisen die u aan de koekenpan stelt en wat u erin gaat bakken.
Een te kleine pan is vaak niet praktisch maar een te grote pan kan voor verbranding van de lege delen zorgen wat zeker niet smakelijk is en niet bevorderlijk voor de pan. Zo zijn er koekenpannen met antiaanbaklaag, zonder antiaanbaklaag, met keramische laag, met emaillen laag en roestvrijstalen pannen.
Koekenpannen met antiaanbaklagen worden normaliter minder heet dan zonder antiaanbaklaag. U werkt, in principe, met een antiaanbaklaag op matige temperaturen, voor behoud van uw antiaanbaklaag.
Als u met hoge temperaturen wil werken, zoals met vlees dichtschroeien en pannenkoeken bakken dan gaat dit het beste in een roestvrijstalen koekenpan. Verder zijn er keramische antiaanbaklagen die wel tegen hogere temperaturen kunnen.
- Koekenpan 20 cm Granite€ 19,95
- Koekenpan 24 cm Granite€ 24,95
- Koekenpan 28 cm Granite€ 29,95
- Koekenpan 30 cm Granite€ 34,95
- Koekenpan 20 cm Stoneflex€ 24,95
- Koekenpan 24 cm Stoneflex€ 29,95
- Koekenpan 28 cm Stoneflex€ 34,95
- Koekenpan 32 cm Stoneflex€ 39,95
- Koekenpan 20 cm Chicago€ 17,50
- Koekenpan 24 cm Chicago€ 22,50
- Koekenpan 28 cm Chicago€ 27,50
NIEUW !!!
Mr. Stove koekenpan 24 cm€ 44,95